Förrätter |
|
Ljummen sallad på
sockersaltad lax med olivkrutonger och basilikapesto samt grön sparris |
85:- |
Halstrade
pilgrimsmusslor med ljummen gurkspaghetti och ljummen
ostron-tryffelvelouté |
125:- |
Tartar på färsk
tonfisk med grillad aubergine, kikärter, fänkål och
potatisvinegrätt |
105:- |
Anklever och
oxsvansterinne med Cabernet Sauvignonreduction samt krutonger
på svartpeppar brioche |
145:- |
Carpaccio med
nötdressing, ruccola, pinjenötter, citronsaft och olivolja |
95:- |
|
|
Mellanrätter |
|
Skaldjursrisotto
med råstekt grön sparris och citronskum |
125:- |
Svamplasagne
med Parmalindad kycklingstek och ruccola |
115:- |
Karl-Johansvamplinguini med rökt sidfläsk och
svartpepparpecorino |
105:- |
Jordärtskockssoppa med kyckling och grillat permesanbröd |
85:- |
Kryddstekt
vildsvinspett med sallad på Libanesisk couscous, fetaost,
grillade kronärtskockor och bakade tomater |
125:- |
Grillad foccacia
med pancetta, avocadocreme, taleggio, bakade tomater och ruccola
serveras med friterade potatisskal |
95:- |
|
|
Varmrätter |
|
Grillad färsk
tonfisk med gnocchi- basilikapesto och sparrisrelish |
185:- |
Grillad
torskrygg med bearnaisekompott och gräddkokta svartrötter och
zinfandelsky |
Dagspris |
Chili- och
honungstekt ankbröst med spenat, karameliserade äpplen och
potatisrösti |
175:- |
Örtbakad
lammracks med sallad på kikärtor, mortadella och minishitake
samt tomatvinegrät |
195:- |